Följ oss på Facebook
"Dis-moi ce que tu manges, je te dirai ce que tu es"
Physiologie du goût, Méditations IV, de l'appétit, Anthelme Brillat-Savarin

Meny

Förrätter / Starters / Entrées

Huîtres 36:-/st, minimum 2 st
Ostron, mignonette och citron oysters, mignonette and lemon
2 ostron och ett glas champagne 195kr
2 oysters and a glass of champagne 195kr

Pain à l’ail 79:-
Vitlöksbröd med aioli garlic bread with aioli
Escargots à la provençale 155:-
Sniglar provencale snails provencale

Terrine au foie gras de canard 175:-
Ankleverterrin med smörstekt brioche, nötter och sött
Duck liver terrine served with panfried brioche, nuts and sweet

rillettes de canard 145:-
Ankrillete med dijonnaise, cornichons och picklade senapsfrö
Duck rillette with dijonnaise and pickled mustard seeds

Tartare 165:-
Råbiff med dijonnaise, lök, kapris, cornichons och äggula
Beef tartare with dijonnaise, onion, capers, cornichons and egg yolk

Moules marinières 155:-
Vitvinskokta blåmusslor med vitlök, persilja och smör
Mussels cooked in white wine, garlic, butter and parsley

Soupe à l’oignon gratinée 165:-
Gratinerad löksoppa
Au gratin onion soup

Varmrätter / Main courses / Plats principaux

Entrecôte 335:-
Entrecôte med pommes frites, haricot verts, bakad tomat och bearnaisesås
Ribeye with French fries, haricot verts, baked tomato and sauce béarnaise

Magret de canard 295:-
Ankbröst med anklevermonterad rödvinssås, kål, lök och tartiflette
Duck breast with red wine sauce, cabbage, onion and tartiflette

Moules marinières 225:-
Vitvinskokta blåmusslor med vitlök, persilja och smör
Mussels cooked in white wine, garlic, butter and parsley pommes frites 35:- aioli 20:-

Rouget 295:-
Halstrad röding med sandefjordsås, stenbitsrom, jordärtskocka och blomkålspuré
Charred charr with sandefjord sauce, artichoke and cauliflower puree

Tartare 285:-
Råbiff med pommes frites, dijon, lök, kapris, cornichons och äggula
Beef tartare with French fries, dijon, onion, capers, cornichons and egg yolk

Escalope de veau pane 295:-
Kalvschnitzel med sardellsmör, kapris, citron och pommes frites
Wienerschnitzel with anchovy butter, capers, lemon and French fries

Soupe aux fruits de mer 275:-
Fisksoppa med lax, torsk, blåmusslor, räkor, morot, fänkål och selleri
Fish soup with salmon, cod, mussels, shrimps, carrot, fennel and celery

Céleri-rave 215:-
Saltbakad rotselleri med brynt smör, linser, kål, jordärtskocka och gruyère
Baked celery root with browned butter, lentils, cabbage, artichoke and gruyère

Vid allergier eller annan specialkost, vänligen kontakta vår personal för mer information.
If you need any advice on allergens on our menu, please ask a member of our restaurant team for information

Efterrätter / Desserts

Crémé brûlée 95:-

Truffle au chocolat
Chokladtryffel på mörk choklad 45:-

Sorbet
En kula sorbet 45:-

En bit ost 65:-

Osttallrik
med tre sorters ost, sött och fröknäcke 139:-

Dessert of the day
(Fråga personalen)
(Please ask our staff)