Följ oss på Facebook
"Dis-moi ce que tu manges, je te dirai ce que tu es"
Physiologie du goût, Méditations IV, de l'appétit, Anthelme Brillat-Savarin

Meny

Förrätter / Starters / Entrées

Huître 29:- / st
Ostron, mignonette och citron.
Oysters, mignonette and lemon.

Escargots Provencale 105:-
Sniglar med provencalska kryddor.
Snails with Provencal herbs.

Cuisses de grenouilles 109:-
Friterade grodlår med Dijonnaise, grillad citron och örter.
Deep fried frog legs with Dijonnaise, grilled lemon and herbs.

Sallad Nicoise 115:-
Sallad med grillad tonfisk, sardeller, kokt ägg, bakad tomat och haricots verts
Sallad Nicoise

Baguette avec des crevettes 125:-
Toast skagen på vårt vis.
Pan-fried baguette with shrimps, mayonnaise, horseradish, dijon and dill.

Moules 145:-
Vittvinskokta blåmusslor med vitlök, persilja och smör.
Mussels cooked in white wine, garlic, butter and parsley.
Pommes frites 35:- Aioli 15:-

Soupe aux fruits de mer 155:-
Fisksoppa med lax, torsk, räkor och blåmusslor.
Fish soup with salmon, cod, shrimps and mussels.

Varmrätter / Main courses / Plats principaux

Entrecôte 275:-
Entrecôte med pommes frites, haricots verts, bakad tomat och bearnaisesås.
Ribeye with French fries, haricot verts, grilled tomato and sauce béarnaise.

Boeuf Bourguignon 229:-
Boeuf Bourguignon med sidfläsk, champinjoner och lök serveras med potatispuré.
Boeuf Bourguignon served with potato puree.

Moules 225:-
Vittvinskokta blåmusslor med vitlök, persilja och smör.
Mussels cooked in white wine, garlic, butter and parsley.
Pommes frites 35:- Aioli 15:-

Soupe aux fruits de mer 245:-
Fisksoppa med lax, torsk, räkor och blåmusslor.
Fish soup with salmon, cod, prawns and mussels.

Tournedos 295:-
Grillad oxfilé med rostad tomat, chili, vitlök, lök, haricots verts, örtsmör och pommes frites
Grilled fillet of beef with roasted tomatoes, chili, garlic, onion, haricot verts, herb butter and french fries

Sallad Nicoise 185:-
Sallad med grillad tonfisk, sardeller, kokt ägg, bakad tomat och haricots verts
Salad with grilled tuna, anchovies, egg, baked tomato and haricot verts

Flétan 245:-
Hälleflundra med räkor, pepparrot, brynt smör, sommarlök och kokt potatis
Halibut with shrimps, horseradish, browned butter and potatoes

Risotto 185:-
Risotto med rostad tomat, chili, vitlök, lök, ruccola och grana padano
Risotto with roasted tomato, chili, garlic, ruccola and grana padano

Efterrätter / Desserts

Crémé brûlée 85:-

Truffle au chocolat
Chokladtryffel på mörk choklad 40:-

Sorbet
En kula sorbet 35:-

Fromage
Tre sorters ost med sprött och sött 135:-
En bit ost med sprött och sött 65:-