Följ oss på Facebook
"Dis-moi ce que tu manges, je te dirai ce que tu es"
Physiologie du goût, Méditations IV, de l'appétit, Anthelme Brillat-Savarin

Höstmeny / Autumn Menu / Menu d’automne

Förrätter / Starters / Entrées

Huître 29:- / st
Ostron, mignonette och citron
Oysters, mignonette sauce and lemon

Escargots provencale 105:-
Sniglar med provencalska kryddor
Snails with Provencal herbs

Baguette avec des crevettes 119:-
Smörstekt baguette med räkor, majonnäs, pepparrot, dijon och örter
Pan fried baguette with prawns, mayonnaise, horseradish, dijon and herbs

Cuisses de grenouilles 109:-
Grodlår med vitlök, persilja och schalottenlök
Frog legs with garlic, parsley and shallots

Pain grille chanterelle 129:-
Konjak stuvade kantareller med smörstekt brioche, friterad lök och gryeere
Toast chanterelle with panfried brioche and gruyere

Terrine de canard au foie gras 139:-
Ankleverterrin med smörstekt brioche, nötter samt sött
Duck liver terrine served with panfried brioche, nuts and something sweet

Moules ½ portion 145: -, 1/1 portion 225: –
Vittvinskokta blåmusslor med vitlök, persilja och smör
Mussels cooked in white wine, garlic, butter and parsley
Pommes frites 35: – Aioli/Saffransrouille 15: –

Varmrätter / Plats Principaux / Main courses

Entrecôte 275:-
Entrecôte med pommes frites, haricots verts, bakad tomat och bearnaisesås
Ribeye with french fries, haricot verts, grilled tomato and sauce béarnaise

Boeuf Bourguignon 229:-
Boeuf Bourguignon med sidfläsk, champinjoner och lök, serveras med potatispuré
Boeuf Bourguignon served with potato puree

Canard 249:-
Ankbröst med anklevermonterad rödvinsås, kål och tartiflette
Duck breast with redwinesause, cabagge and tartiflette

Betterave 195:-
Gulbetor med friterad kål , getostcreme, brynt smör och mandel
Beets with fried cabbage, brown butter, goat cheese and almond

Morue 249:-
Torskrygg med dragon burreblanc, confiterade lökar och pure påpotatis och rotselleri
Cod with terragon burreblanc, confit onions and celeriacpure

Soupe aux fruits de mer 245:-
Fisksoppa med lax, räkor och blåmusslor
Fish soup with salmon, prawns and mussels

Efterrätter / Desserts

Gateau Marcel 85:-
Krämig chokladkaka med syltad havtorn

Créme brûlée 85:-

Truffle au chocolat 30:-
Chokladtryffel på mörk choklad
Chocolate truffle

Sorbet 35:-
En kula sorbet