Följ oss på Facebook
"Dis-moi ce que tu manges, je te dirai ce que tu es"
Physiologie du goût, Méditations IV, de l'appétit, Anthelme Brillat-Savarin

Meny

Förrätter / Starters / Entrées

Huîtres 34:- / st
Ostron, mignonette och citron
Oysters, mignonette and lemon
(2 ostron och ett glas champagne 180kr)
(2 oysters and a glass of champagne 180kr) 

Oeufs d´ablettes 185:-
Svensk Löjrömstoast
Swedish roe Toast with onion, creme fraiche and lemon

Pain à l’ail 59:-
Vitlöksbröd med aioli
Garlic bread with aioli

Escargots à la provençale 115:-
Sniglar med provencalska kryddor
Snails with provencal herbs

Asperges blanches 145:-
Vit sparris med brynt smör, hasselnötter, ramslöksmajonnäs
White asparagus with browned butter, hazelnuts and wild garlic mayonnaise

Baguette avec des crevettes 155:-
Toast Skagen
Toast Skagen with shrimps, mayonnaise, horseradish, Dijon and dill

Löjrom 50:-

Tartare 145:-
Råbiff med Dijon, lök, kapris, cornichons och äggula
Beef tartare with Dijon, onion, capers, cornichons and egg yolk

Soupe aux fruits de mer 165:-
Fisksoppa med lax, torsk, räkor och blåmusslor
Fish soup with salmon, cod, shrimps and mussels

Moules marinières 155:-
Vitvinskokta blåmusslor med vitlök, persilja och smör
Mussels cooked in white wine, garlic, butter and parsley

Pommes frites 35:- Aioli 15:-

Varmrätter / Main courses / Plats principaux

Entrecôte 295:-
Entrecôte med pommes frites, haricot verts, bakad tomat och bearnaisesås
Ribeye with French fries, haricot verts, baked tomato and sauce béarnaise

Moules marinières 225:-
Vitvinskokta blåmusslor med vitlök, persilja och smör
Mussels cooked in white wine, garlic, butter and parsley

Pommes frites 35:- Aioli 15:-

Soupe aux fruits de mer 245:-
Fisksoppa med lax, torsk, räkor och blåmusslor
Fish soup with salmon, cod, prawns and mussels

Carrelet 275:-
Helstekt spätta med pepparrot, sparris, brynt smör och örtslungad potatis
Plaice with horseradish, asparagus, browned butter and potatoes

Tartare 245:-
Råbiff med pommes frites, Dijon, lök, kapris, cornichons och äggula
Beef tartare with French fries, Dijon, onions, capers, cornichons and egg yolk

Escalope de veau pane 245:
Kalvschnizel med sardellsmör, kapris, citron och pommes frites
Wienerschnitzel with anchovy butter, capers, lemon and French fries 

Risotto aux asperges 215:-
Risotto med sparris och citron
Risotto with asparagus and lemon

Plat du Jour

Dagens special

Today´s special

Vid allergier eller annan specialkost, vänligen kontakta vår personal för mer information.
If you need any advice on allergens on our menu, please ask a member of our restaurant team for information

Efterrätter / Desserts

Crémé brûlée 85:-

Truffle au chocolat
Chokladtryffel på mörk choklad 40:-

Sorbet
En kula sorbet 35:-

En bit ost 45:-

Osttallrik
med tre sorters ost, sött och fröknäcke 139:-

Dessert of the day
(Fråga personalen)
(Please ask our staff)