Följ oss på Facebook
"Dis-moi ce que tu manges, je te dirai ce que tu es"
Physiologie du goût, Méditations IV, de l'appétit, Anthelme Brillat-Savarin

Meny

Förrätter / Starters / Entrées

Huître 29:- / st
Ostron, mignonette och citron
Oysters, mignonette and lemon
(2 ostron och ett glas champagne 140kr)

Pain à l’ ail 47:-
Vitlöksbröd med aioli
Garlic bread with aioli

Escargots Provencale 105:-
Sniglar med provencalska kryddor
Snails with provencal herbs

Pain grille champignons 119:-
Konjakstuvade svampar med smörstekt brioche, friterad lök, picklad lök och gruyère
Mushroomtoast with panfried brioche and gruyère

Canard au foie gras 139:-
Anklever med smörstekt brioche, nötter samt sött
Duckliver served with pan-fried brioche, nuts and something sweet

Tartar 80g 1⁄2 portion 115:- 180g-1/1 portion 205:-
Tartar på oxe med dijonnaise, cornichons, schalottenlök och kapris
Steak tartare with dijonnaise, cornichons, shallots and capers

Pommes frites 35:-

Sallad 35:-

Moules 145:-
Vitvinskokta blåmusslor med vitlök, persilja och smör
Mussels cooked in white wine sauce, garlic, butter and parsley

Pommes frites 35:-

Aioli 15:-

Soupe aux fruits de mer 155:-
Fisksoppa med lax, torsk, räkor och blåmusslor
Fishsoup with salmon, cod, shrimps and mussels

Varmrätter / Main courses / Plats principaux

Entrecôte 275:-
Entrecôte med pommes frites, haricot verts, bakad tomat och bearnaisesås
Ribeye with french fries, haricot verts, baked tomato and sauce béarnaise

Boeuf Bourguignon 229:-
Boeuf Bourguignon med sidfläsk, champinjoner och lök serveras med potatispuré
Boeuf Bourguignon served with potato puree

Moules 225:-
Vitvinskokta blåmusslor med vitlök, persilja och smör
Mussels cooked in white wine, garlic, butter and parsley

Pommes frites 35:-

Aioli 15:-

Soupe aux fruits de mer 245:-
Fisksoppa med lax, torsk, räkor och blåmusslor
Fishsoup with salmon, cod, prawns and mussels

Rouget 239:-
Halstrad röding med rostad blomkålspuré, burre blanc, forellrom och äpple
Seared char with cauliflowerpuré, burre blanc, trout roe and apple

Canard 245:-
Ankbröst med tartiflette, kål, lökar och anklevermonterad rödvinssås
Duck breast with red wine sause, tartiflette, cabbage and onions and redwine sauce

Pomme de terre sautées 195:-
Råraka med svampstuvning, belugalinser, kål och gruyère
Hash brown with creamy mushroomstew, lentils, cabbage and gruyère

Efterrätter / Desserts

Crémé brûlée 85:-

Truffle au chocolat
Chokladtryffel på mörk choklad 40:-

Sorbet
En kula sorbet 35:-

Friterad Camenbert med hjortron och persilja 85:-

En bit ost 45:-