Följ oss på Facebook
"Dis-moi ce que tu manges, je te dirai ce que tu es"
Physiologie du goût, Méditations IV, de l'appétit, Anthelme Brillat-Savarin

Meny

Förrätter / Starters / Entrées

Huîtres 36:-/st, minimum 2 st
ostron, mignonette och citron
oysters, mignonette and lemon
2 ostron och ett glas champagne 195kr 2 oysters and a glass of champagne 195kr

Pain à l’ail 69:-
vitlöksbröd med aioli
garlic bread with aioli

escargots à la provençale 155:-
sniglar provencale
snails provencale

Terrine au foie gras de canard 175:-
Ankleverterrin med smörstekt brioche, nötter och sött
duck liver terrine served with panfried brioche, nuts and sweet

Rillettes de canard 145:-
ankrillete med dijonaise, cornichons och picklade senapsfrö
duck rillette with dijonaise and pickled mustard seeds

Tartare 165:-
råbiff med dijonnaise, lök, kapris, cornichons och äggula
beef tartare with dijonnaise, onion, capers, cornichons and egg yolk

Moules marinières 155:-
vitvinskokta blåmusslor med vitlök, persilja och smör
mussels cooked in white wine, garlic, butter and parsley

Pain grillé avec champignons 165:-
konjakstuvade kantareller med smörstekt brioche och gruyére
cognac stewed chanterelle toast with panfriend brioche and gruyére

Varmrätter / Main courses / Plats principaux

Entrecôte 335:-
entrecôte med pommes frites, haricot verts, bakad tomat och bearnaisesås
ribeye with French fries, haricot verts, baked tomato and sauce béarnaise

Boeuf bourguignon 265:-
boeuf bourguignon på oxkind serveras med sidfläsk, champinjoner, lök och potatispuré
boeuf bourguignon on beef cheek, served with potato puree

Moules marinières 225:-
vitvinskokta blåmusslor med vitlök, persilja och smör
mussels cooked in white wine, garlic, butter and parsley pommes frites 35:- aioli 20:-

Roussette 275:-
rödtunga med räkor, kantareller, musselveluté och kokt potatis
lemon sole with, shrimps, chanterelles, musselsauce and boiled potato

Tartare 285:-
råbiff med pommes frites, dijon, lök, kapris, cornichons och äggula
beef tartare with French fries, dijon, onion, capers, cornichons and egg yolk

Escalope de veau pane 285:-
kalvschnitzel med sardellsmör, kapris, citron och pommes frites
wienerschnitzel with anchovy butter, capers, lemon and French fries

Soupe aux fruits de mer 275:-
fisksoppa med lax, torsk, blåmusslor, räkor, morot, fänkål och selleri
fish soup with salmon, cod, mussels, shrimps, carrot, fennel and celery

Risotto aux champignons 215:-
svamprisotto med säsongens svampar och gruyére mushroom risotto with gruyére

Vid allergier eller annan specialkost, vänligen kontakta vår personal för mer information.
If you need any advice on allergens on our menu, please ask a member of our restaurant team for information

Efterrätter / Desserts

Crémé brûlée 95:-

Truffle au chocolat
Chokladtryffel på mörk choklad 45:-

Sorbet
En kula sorbet 45:-

En bit ost 65:-

Osttallrik
med tre sorters ost, sött och fröknäcke 139:-

Dessert of the day
(Fråga personalen)
(Please ask our staff)