Följ oss på Facebook
"Dis-moi ce que tu manges, je te dirai ce que tu es"
Physiologie du goût, Méditations IV, de l'appétit, Anthelme Brillat-Savarin

Höstmeny / Autumn Menu / Menu d’automne

Förrätter / Starters / Entrées

Huître 29:- / st
Ostron, mignonette och citron.
Oysters, mignonette sauce and lemon.

Escargots provencale 98:-
Sniglar med provencalska kryddor.
Snails with Provencal herbs.

Baguette avec des crevettes 115:-
Smörstekt baguette med räkor, majonnäs, pepparrot, dijon och örter.
Panfried baguette with prawns, mayonnaise, horseradish, dijon and herbs.

Cuisses de grenouilles 105:-
Grodlår med vitlök, persilja och schalottenlök.
Frog legs with garlic, parsley and shallots.

Chévre 105:-
Getost med betor, honung, nötter och sallad.
Goat cheese with honey, nuts and salad.

Terrine de canard au foie gras 135:-
Ankleverterrin med smörstekt brioche, nötter samt sött.
Duck liver terrine served with panfried brioche, nuts and something sweet.

Moules½ portion 135:-
Vittvinskokta blåmusslor med vitlök, persilja och smör.
Mussels cooked in white wine, garlic, butter and parsley.
Pommes frites 35:- Aioli 15:-

Soupe aux fruits de mer ½ portion 115:-
Fisksoppa med lax, räkor och blåmusslor.
Fish soup with salmon, prawns and mussels.

Varmrätter / Plats Principaux / Main courses

Moules 1/1 portion 198:-
Vittvinskokta blåmusslor med vitlök, persilja och smör.
Mussels cooked in white wine, garlic, butter and parsley.
Pommes frites 35:- Aioli 15:-

Soupe aux fruits de mer 1/1 portion 198:-
Fisksoppa med lax, räkor och blåmusslor.
Fish soup with salmon, prawns and mussels.

Entrecôte 275:-
Entrecôte med pommes frites, haricots verts, bakad tomat och bearnaisesås.
Ribeye with french fries, haricots verts, grilled tomato and sauce béarnaise.

Boeuf Bourguignon 198:-
Boeuf Bourguignon med sidfläsk, champinjoner och lök, serveras med potatispuré.
Boeuf Bourguignon served with potato puree.

Roussette 239:-
Skaldjursfylld rödtunga med spenat, sommarlök, potatis och örter.
Lemon sole with seafood, spinach, potatoes and herbes.

Risotto 185:-
Risotto med rostad tomat, ruccola och parmesan.
Risotto with roasted tomato, arugula and parmesan.

Efterrätter / Desserts

Gateau Marcel 85:-
Krämig chokladkaka med syltad havtorn

Créme brûlée 85:-

Truffle au chocolat 30:-
Chokladtryffel på mörk choklad
Chocolate truffle

Sorbet 35:-
En kula sorbet