Följ oss på Facebook
"Dis-moi ce que tu manges, je te dirai ce que tu es"
Physiologie du goût, Méditations IV, de l'appétit, Anthelme Brillat-Savarin

Meny

Förrätter / Starters / Entrées

Huîtres 36:-/st, minimum 2 st
Ostron, mignonette och citron
Oysters, mignonette and lemon

(2 ostron och ett glas champagne 195kr)
(2 oysters and a glass of champagne 195kr)

Pain à l’ail 69:-
Vitlöksbröd med aioli
Garlic bread with aioli

Escargots à la provençale 155:-
Sniglar med provencale
Snails with provencale

Terrine au foie gras de canard 175:-
Ankleverterrin med smörstekt brioche, nötter och sauternes
Duck liver terrine served with panfried brioche, nuts and sauternes

Baguette avec des crevettes 155:-
Toast skagen med räkor,majonnäs, rädisor, dijon och dill
Toast skagen with shrimps, mayonnaise, horseradish, dijon and dill

Tartare 165:-
Råbiff med dijon, lök, kapris, cornichons och äggula
Beef tartare with dijon, onion, capers, cornichons and egg yolk

Moules marinières 155:-
Vitvinskokta blåmusslor med vitlök, persilja och smör
Mussels cooked in white wine, garlic, butter and parsley pommes frites 35:- aioli 20:-

Varmrätter / Main courses / Plats principaux

Entrecôte 335:-
Entrecôte med pommes frites, haricot verts, bakad tomat och bearnaisesås
Ribeye with French fries, haricot verts, baked tomato and sauce béarnaise

Moules marinières 225:-
Vitvinskokta blåmusslor med vitlök, persilja och smör
Mussels cooked in white wine, garlic, butter and parsley pommes frites 35:- aioli 20:-

Mariné saumon 255:-
Gravad lax med dillstuvad potatis, hovmästarsås och citron
Cured salmon with dill stew potatoes, maitre d’hôtel sauce

Tartare 285:-
Råbiff med pommes frites, dijon, lök, kapris, cornichons och äggula
Beef tartare with French fries, dijon, onions, capers, cornichons and egg yolk

Escalope de veau pane 285:-
Kalvschnitzel med sardellsmör, kapris, citron och pommes frites
Wienerschnitzel with anchovy butter, capers, lemon and French fries

Onglet 265:-
Slaktarbiff med bearnaisesås och pommes frites
Hanger steak with sauce béarnaise and French fries

Asperges risotto 215:-
Sparrisrisotto med parmesan
Asparagus risotto with parmesan

Vid allergier eller annan specialkost, vänligen kontakta vår personal för mer information.
If you need any advice on allergens on our menu, please ask a member of our restaurant team for information

Efterrätter / Desserts

Crémé brûlée 95:-

Truffle au chocolat
Chokladtryffel på mörk choklad 45:-

Sorbet
En kula sorbet 45:-

En bit ost 65:-

Osttallrik
med tre sorters ost, sött och fröknäcke 139:-

Vaniljglass med svenska jordgubbar och grädde
95:-

Eton mess
95:-

Dessert of the day
(Fråga personalen)
(Please ask our staff)