Följ oss på Facebook
"Dis-moi ce que tu manges, je te dirai ce que tu es"
Physiologie du goût, Méditations IV, de l'appétit, Anthelme Brillat-Savarin

Vårmeny / Spring Menu

Förrätter / Starters / Entrées

Huître 29:- / st
Ostron, mignonette och citron.
Oysters, mignonette sauce and lemon.

Escargots provencale 98:-
Sniglar med provencalska kryddor.
Snails with Provencal herbs.

Baguette avec des crevettes 115:-
Smörstekt baguette med räkor, majonnäs, pepparrot, dijon och örter.
Pan fried baguette with prawns, mayonnaise, horseradish, dijon and herbs.

Asperges blanches 115:-
Vit sparris med brynt ramslök- och hasselnötssmör.
White asparagus with browned ramson and hazelnut butter.

Cuisses de grenouilles 105:-
Grodlår med vitlök, persilja och schalottenlök.
Frog legs with garlic, parsley and shallots.

Escalopes  119:-
Halstrad pilgrimsmussla med blomkålspuré och rågcrunch.
Fried scallop with cauliflower puree and crunch.

Terrine de canard au foie gras 135:-
Ankleverterrin med smörstekt brioche, nötter samt sött.
Duck liver terrine served with panfried brioche, nuts and something sweet.

Moules ½ portion 135:-, 1/1 portion 198:-
Vittvinskokta blåmusslor med vitlök, persilja och smör.
Mussels cooked in white wine, garlic, butter and parsley.

Pommes frites 35:-  Aioli/Saffransrouille 15:-

Soupe aux fruits de mer ½ portion 135:-, 1/1 portion 198:-
Fisksoppa med lax, räkor och blåmusslor.
Fish soup with salmon, prawns and mussels.

Varmrätter / Plats Principaux / Main courses

Entrecôte 249:-
Entrecôte med pommes frites, haricots verts, bakad tomat och bearnaisesås.
Ribeye with french fries, haricot verts, grilled tomato and sauce béarnaise.

Boeuf Bourguignon 198:-
Boeuf Bourguignon med sidfläsk, champinjoner och lök, serveras med potatispuré.
Boeuf Bourguignon served with potato puree.

Veau 205:-
Gödkalv med salsa verde, jordärtskockschips och primörer.
Veal with salsa verde and Jerusalem artichoke crisps.

Roussette 239:-
Helstekt rödtunga med kapris och sardellsmör, sparris, vårlök samt kokt potatis.
Lemon sole with capers, anchovy butter, asparagus, spring onion and potatoes.

Pomme de terre sautées 179:-
Råraka med sallad, chevré och nötter.
Hash browns with salad, chevré and nuts.