Följ oss på Facebook
"Dis-moi ce que tu manges, je te dirai ce que tu es"
Physiologie du goût, Méditations IV, de l'appétit, Anthelme Brillat-Savarin

Meny

Förrätter / Starters / Entrées

Huîtres 29:- / st
Ostron, mignonette och citron
Oysters, mignonette and lemon
(2 ostron och ett glas champagne 160kr)
(2 oysters and a glass of champagne 160kr)

Pain à l’ail 49:-
Vitlöksbröd med aioli
Garlic bread with aioli

Escargots à la provençale 115:-
Sniglar med provensalska kryddor
Snails with provencal herbs

Pain grillé avec champignons 139:-
Cognac stuvade svampar med smörstekt brioche, friterad lök och Gruyère
Toast mushroom with panfried brioche and Gruyère

Terrine au foie gras de canard 159:-
Ankleverterrin med smörstekt brioche, nötter samt sött
Duck liver terrine served with panfried brioche, nuts and something sweet

Moules marinères 155:-
Vitvinskokta blåmusslor med vitlök, persilja och smör
Mussels cooked in white wine, garlic, butter and parsley Pommes frites 35:- Aioli 15:- ’

Soupe aux fruits de mer 165:-
Fisksoppa med lax, torsk, räkor och blåmusslor
Fish soup with salmon, cod, shrimps and mussels

Varmrätter / Main courses / Plats principaux

Entrecôte 295:-
Entrecôte med pommes frites, haricot verts, bakad tomat och bearnaisesås
Ribeye with french fries, haricot verts, baked tomato and sauce béarnaise

Boeuf Bourguignon 229:-
Boeuf Bourguignon med sidfläsk, champinjoner och lök. Serveras med potatispuré
Boeuf Bourguignon served with potato puree

Moules marinières 225:-
Vitvinskokta blåmusslor med vitlök, persilja och smör
Mussels cooked in white wine, garlic, butter and parsley Pommes frites 35:- Aioli 15:-

Soupe aux fruits de mer 245:-
Fisksoppa med lax, torsk, räkor och blåmusslor
Fish soup with salmon, cod, prawns and mussels

Magret de canard 265:-
Ankbröst med anklevermonterad rödvinsås, krispig kål, bakad lök och tartiflette
Duck breast with red wine sauce, cabbage, onion and tartiflette

Morue 255:-
Torskrygg med beurre blanc, betor, pepparrot, räkor och kokt potatis
Cod with beurre blanc, beets, horseradish, prawns and potatoes

Risotto aux champignons 205:-
Svamprisotto med Gruyère
Mushroom risotto with Gruyère

Efterrätter / Desserts

Crémé brûlée 85:-

Truffle au chocolat
Chokladtryffel på mörk choklad 40:-

Sorbet
En kula sorbet 35:-

En bit ost 45:-

Dessert of the day
(Fråga personalen)
(Please ask our staff)