Följ oss på Facebook
"Dis-moi ce que tu manges, je te dirai ce que tu es"
Physiologie du goût, Méditations IV, de l'appétit, Anthelme Brillat-Savarin

Meny

Förrätter / Starters / Entrées

Huître 29:- / st
Ostron, mignonette och citron.
Oysters, mignonette and lemon.

Escargots Provencale 105:-
Sniglar med provencalska kryddor.
Snails with Provencal herbs.

Cuisses de grenouilles 109:-
Friterade grodlår med ramslöksmajonnäs, grillad citron och örter.
Deep fried frog legs with wild garlic mayonnaise, grilled lemon and herbs.

Asperges blanches 115:-
Vit sparris med brynt hasselnötsmör serveras med en sallad på rädisa, vit och grön sparris.
White asparagus with browned hazelnut butter.

Baguette avec des crevettes 125:-
Toast skagen på vårt vis.
Pan-fried baguette with shrimps, mayonnaise, horseradish, dijon and dill.

Moules 145:-
Vittvinskokta blåmusslor med vitlök, persilja och smör.
Mussels cooked in white wine, garlic, butter and parsley.
Pommes frites 35:- Aioli 15:-

Soupe aux fruits de mer 155:-
Fisksoppa med lax, torsk, räkor och blåmusslor.
Fish soup with salmon, cod, shrimps and mussels.

Varmrätter / Main courses / Plats principaux

Entrecôte 275:-
Entrecôte med pommes frites, haricots verts, bakad tomat och bearnaisesås.
Ribeye with French fries, haricot verts, grilled tomato and sauce béarnaise.

Boeuf Bourguignon 229:-
Boeuf Bourguignon med sidfläsk, champinjoner och lök serveras med potatispuré.
Boeuf Bourguignon served with potato puree.

Moules 225:-
Vittvinskokta blåmusslor med vitlök, persilja och smör.
Mussels cooked in white wine, garlic, butter and parsley.
Pommes frites 35:- Aioli 15:-

Soupe aux fruits de mer 245:-
Fisksoppa med lax, torsk, räkor och blåmusslor.
Fish soup with salmon, cod, prawns and mussels.

Rouget 229:-
Halstrad rödingfile med brynt smör, vårlök, sparris, örtslungad potatis.
Seared char with browned butter, spring onion, asparagus and potatoes with herbs.

Chateaubriand 295:-
Grillad oxfile med örtsmör, grillad sparris, pommes och rödvinsås.
Grilled fillet of beef with asparagus, French fries and red wine sauce.

Gratin d’asperges 195:-
Gratinerad sparris med primörsallad, hasselnötter och rostad vitlökscreme.
Gratin asparagus with salad, hazelnuts and garlic crème.

Efterrätter / Desserts

Crémé brûlée 85:-

Truffle au chocolat
Chokladtryffel på mörk choklad 35:-

Sorbet
En kula sorbet 35:-

Fromage
Tre sorters ost med sprött och sött 135:-
En bit ost med sprött och sött 65:-