Följ oss på Facebook
"Dis-moi ce que tu manges, je te dirai ce que tu es"
Physiologie du goût, Méditations IV, de l'appétit, Anthelme Brillat-Savarin

Höstmeny / Autumn Menu / Menu d’automne

Förrätter / Starters / Entrées

Huître 29:- / st
Ostron, mignonette och citron.
Oysters, mignonette and lemon.

Escargots provencale 105:-
Sniglar med provencalska kryddor.
Snails with provencal herbs.

Cuisses de grenouilles 109:-
Grodlår med vitlök, persilja och schalottenlök.
Froglegs with garlic, parsley and shallots.

Tartar 80g ½ portion 115:- 180g-1/1 portion 205:-
Tatar på oxe med dijon, cornichons, schalottenlök och kapris.
Steak tartare with dijon, cornichons, shallots and capers.
Pommes frites 35:-
Sallad 35:-

Soupe àl`oignon 95:-
Löksoppa med gruyère toast.
Onion soup with gruyère toast.

Terrine de canard au foie gras 139:-
Ankleverterrin med smörstekt brioche, nötter samt sött.
Duckliver terrine served with pan-fried brioche, nuts and something sweet.

Moules ½ portion 145:- 1/1 portion 225:-
Vittvinskokta blåmusslor med vitlök, persilja och smör.
Mussels cooked in white wine, garlic, butter and parsley.
Pommes frites 35:- Aioli 15:-

Soupe aux fruits de mer 245:-
Fisksoppa med lax, räkor och blåmusslor.
Fish soup with salmon, prawns and mussels.

Varmrätter / Main courses / Plats principaux

Entrecôte 275:-
Entrecôte med pommes frites, haricots verts, bakad tomat och bearnaisesås.
Ribeye with french fries, haricots verts, grilled tomato and sauce béarnaise.

Boeuf Bourguignon 229:-
Boeuf Bourguignon med sidfläsk, champinjoner och lök, serveras med potatispuré.
Boeuf Bourguignon served with potato puree.

Agneau 249:-
Lammlägg med timjansky, friterad lök, rostad vitlökskräm och rotselleripuré.
Lamb with thyme sauce, fried onion, garlic cream and celeriac puree.

Viande de porc 229:-
Grissida med kål, bakade lökar, rostade jordärtskockor och rödvinssås.
Pork with baked onions, jerusalem artichokes and red wine sauce.

Carrelet 249:-
Helstekt spätta med pepparrot, kapris, rödbetor, brynt smör och örtslungad potatis.
Fried plaice with horseradish, capers, beetroots, browned butter and potatoes.

Pomme de terre sautées 195:-
Råraka med svampstuvning, belugalinser, sallad och jordärtskockschips.
Hash brown with Creamy mushroomsstew, lentils, salad and Jerusalem artichokes crisps.

Efterrätter / Desserts

Crémé brûlée 85:-

Truffle au chocolat
Chokladtryffel på mörk choklad 35:-

Sorbet
En kula sorbet 35:-

Fromage
Tre sorters ost med sprött och sött 135:-
En bit ost med sprött och sött 65:-