Följ oss på Facebook
"Dis-moi ce que tu manges, je te dirai ce que tu es"
Physiologie du goût, Méditations IV, de l'appétit, Anthelme Brillat-Savarin

La Bonne Vie Meny – Huvudrätter

Veckans rätt torsdag – fredag – 115:-
Schnitzel med kryddsmör, brytbönor, lök, rödvinsås och potatis

Veckans Fisk – 149:-
Långa med hackat ägg, lök, dill, pepparrot, brynt smör och kokt potatis

Veckans Vegetariska – 125:-
Gratinerad sparris med kokt ägg och sallad

Toast Skagen 195:-

Boeuf bourguignon 195:-

Moules frites 195:-

Entrecote 295:-
med pommes frites, bakad tomat, haricot verts och bearnaisesås

Ostron
34:-/st 2 ostron champagne 180:-

Fredagslunch
Kockens val – ring för information

Lördagslunch
Kockens val – ring för information

Crème Brûlée 85 kr

Chokladtryffel 40 kr styck

Bryggkaffe 29 kr

Enkel Espresso 35 kr

Ramlösa/Lättöl 32 kr

Glas vin till maten från 89 kr

Kronenbourg 40cl fatöl 79 kr