Följ oss på Facebook
"Dis-moi ce que tu manges, je te dirai ce que tu es"
Physiologie du goût, Méditations IV, de l'appétit, Anthelme Brillat-Savarin

La Bonne Vie Meny

Lunch 11:30-14:00

Dagens rätt vecka 17

Måndag – Onsdag 135:-
Pannbiff med stekt lök, dijonnaise, lingon, skysås & potatis

Torsdag – Fredag 155:-
Ankbröst med råstekt purjolökspotatis & rödvinssås

Veckans Fisk 175:-
Kolja med rödbetor, kapris, brynt smör, pepparrot & potatis

Förrätter

Huîtres minimum 2 st 36:-/st
Ostron, mignonette och citron
2 ostron och ett glas champagne 195:-

Pain à l’ail 85:-
Vitlöksbröd med aioli

Escargots à la provençale 155:-
Sniglar provencale

Terrine au foie gras de canard 185:-
Ankleverterrin med smörstekt brioche,
nötter och sött

Kött

Entrecôte 355:-
Serveras m pommes frites, sallad, tomat & bearnaisesås

Escalope de veau pane 295:-
Kalvschnitzel med sardellsmör, kapris, citron & pommes frites

Råbiff 245:-
Serveras m lök, kapris, cornichons, äggula, Dijonnaise & pommes frites

Fisk & skaldjur

Soupe aux fruits de mer 275:-
Fisksoppa med lax, torsk, blåmusslor, räkor, morot, fänkål och selleri

Moules Frites 225:-
Vitvinskokta blåmusslor, pommes frites & aioli

Dessert

Créme brûlée 95:-

Tryffel 45:-

Sorbet 45:-

Ost 65/139:-
Välj mellan 1 bit ost eller en tallrik med 3 sorters ost