Följ oss på Facebook
"Dis-moi ce que tu manges, je te dirai ce que tu es"
Physiologie du goût, Méditations IV, de l'appétit, Anthelme Brillat-Savarin

La Bonne Vie Meny – Huvudrätter

Dagens torsdag – fredag 129:-
Grissida med dragonmayo, rostade rotfrukter, spenat, granatäpple och persilja

Veckans fisk 155:-
Kokt torsk med äggsås, broccoli och potatis

Veckans veg 119:-
Axels lins och kikärtsgryta med ris och koriander

Ostron 36 kr/st
2 ostron & 1 glas champagne 195:-
2 oysters & a glas of champagne 195 :-

Kalvschnitzel 285:-
med sardellsmör, kapris, citron och pommes frites

Fisksoppa 275:-
med lax, torsk, blåmusslor, räkor, morot, fänkål och selleri

Moules 195:-
serveras med pommes och aioli
Mussels cooked in white wine, garlic, butter and parsley

Råbiff 215:-
serveras med klassiska tillbehör och pommes frites
Beef tartare with dijon, onion, capers, cornichons and egg yolk

Gravad lax 255:-
serveras med dillstuvad potatis, hovmästarsås och citron
Cured salmon with dill stew potatoes, maitre d’hotel sauce & lemon

Entrecôte 335:-
Entrecôte med pommes frites, haricots verts, bakad tomat och bearnaisesås
Ribeye with French fries, green beens, baked tomato and sauce béarnaise