Följ oss på Facebook
"Dis-moi ce que tu manges, je te dirai ce que tu es"
Physiologie du goût, Méditations IV, de l'appétit, Anthelme Brillat-Savarin

La Bonne Vie Meny – Huvudrätter

Ostron 36 kr/st
2 ostron & 1 glas champagne 195:-
2 oysters & a glas of champagne 195 :-

Fläskschnitzel 175:-
kryddsmör, ärtor, citron och pommes frites
Pork schnitzel, green peas, lemon and French fries

Laxwallenbergare 175:-
skirat smör, ärtor, citron och potatispuré
Salmon beed, skimmed butter, lemon and potato puree

Toast skagen 195:-
shrimps on a toast, mayonnaise, horseradish, dijon and dill

Moules 195:-
serveras med pommes och aioli
Mussels cooked in white wine, garlic, butter and parsley

Råbiff 215:-
serveras med klassiska tillbehör och pommes frites
Beef tartare with dijon, onion, capers, cornichons and egg yolk

Sallad 175:-
med räkor eller pannoumi, ägg, primörer, krutonger, gurka och örtmajonnäs
with shrimps or pannoumi served with croutons, cucumber and herb mayonnaise

Gravad lax 255:-
serveras med dillstuvad potatis, hovmästarsås och citron
Cured salmon with dill stew potatoes, maitre d’hotel sauce & lemon

Entrecôte 335:-
Entrecôte med pommes frites, haricots verts, bakad tomat och bearnaisesås
Ribeye with French fries, green beens, baked tomato and sauce béarnaise